ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ
/MENTORING


ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ
ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Η παρούσα υπηρεσία αφορά την συμβουλευτική στην χάραξη της κατάλληλης επιστημονικής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας του υποψηφίου. Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος μαθητής ή φοιτητής, κατόπιν συζήτησης μαζί μου, θα βοηθηθεί στην επιλογή της πλέον καταλληλότερης για εκείνον Οικονομικής σχολής και συγκεκριμένου Οικονομικού τομέα (πχ. Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομικά, Οικονομικά) τόσο για το Πτυχίο όσο και για το Μεταπτυχιακό του.

Αυτά θα επιτευχθούν, μέσω της διερεύνησης των στοιχείων της προσωπικότητας του υποψηφίου, των στόχων του, των δεξιοτήτων, των ικανοτήτων & των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μου;

Ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον οικονομικό τομέα & διοίκησης, διαθέτω μια εξειδικευμένη – πολυετή εμπειρία τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και επαγγελματικό τομέα των Οικονομικών Επιστημών.

Τις παραπάνω σπουδές και επαγγελματική μου εμπειρία, τις έχω εμπλουτίσει με μια πληθώρα συνεδρίων, σεμιναρίων και πιστοποιήσεων για ζητήματα όπως τα: crisis management (διαχείριση κρίσεων), time management (διαχείριση χρόνου), θέματα ηγεσίας, τεχνικές αύξησης απόδοσης και επίδοσης μαθητών και φοιτητών, και στρατηγικές management και marketing.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγάλη μου μεταδοτικότητα, την αγάπη μου για αυτό που κάνω, την συνεχή υποστήριξη των μαθητών και φοιτητών μου, και τα υψηλά αποτελέσματα που εκείνοι φέρουν, με καθιστούν το πλέον κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την συμβουλευτική/ coaching ενός μαθητή ή φοιτητή.

STUDENT LOVE

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ