ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΟΘ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

 

Αυτό το μάθημα απευθύνεται στους μαθητές Γ’ Λυκείου – υποψήφιους Πανελληνίων- οι οποίοι διακρίνονται από υψηλή στοχοθεσία και επιθυμούν να αριστεύσουν στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Το ΑΟΘ Γ’ Λυκείου, περιλαμβάνει έναν μήνα εντατικών εαρινών μαθημάτων και 3 ώρες μαθημάτων την εβδομάδα με έναρξη τον Σεπτέμβρη της εκάστοτε χρονιάς.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα επιλογής του μαθήματος ΑΟΘ για έναν υποψήφιο Πανελληνίων ως μάθημα επιλογής, είναι η σχετική ευκολία να γράψει άριστα. Αυτό επιτυγχάνεται φυσικά από την σωστή καθοδήγηση και εμπειρία του καθηγητή, την επιμονή και συγκέντρωση του μαθητή και τέλος, την ενθάρρυνση & υποστήριξη σε αυτόν, που του παρέχω απλόχερα κατά την διάρκεια των μαθημάτων μας στην Γ’ Λυκείου!

 

 

Ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον οικονομικό τομέα και διοίκησης, διαθέτω μια εξειδικευμένη – πολυετή εμπειρία και άνεση στην διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γ’ Λυκείου – υποψήφιους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

 

Αναφορικά των μαθημάτων ΑΟΘ

⚫ Το εκάστοτε μάθημα είναι πλήρως εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο, στις ανάγκες, στόχους και προσωπικότητα του/της υποψήφιου Πανελληνίων. Ακόμη, καλύπτονται όλα τα κενά και απορίες του μαθητή/-τρια, μέσα στο μάθημα, σε ένα κλίμα πολύ προσιτό, όπου με υπομονή, επιμονή και έμφαση στην λεπτομέρεια, ο υποψήφιος/-α πετυχαίνει τον στόχο του/της, αριστεύοντας στο μάθημα ΑΟΘ στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εισερχόμενος/-η στην σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμεί.

⚫ Στο παρόν μάθημα καλύπτονται τα πιθανά κενά που μπορεί να έχει ο μαθητής από τα Μαθηματικά και γίνονται συχνοί έλεγχοι – τεστ παρακολούθησης της επίδοσής του. Ακόμη, διαμορφώνεται μια προσωπική καρτέλα S-W του μαθητή με τα δυνατά και αδύναμα σημεία του, ώστε τα αδύναμα σημεία του στο ΑΟΘ να τα μετατρέψουμε μαζί σε προτερήματα, τα δυνατά να τα κάνουμε δυνατότερα και να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος του.

⚫ Κατά την διάρκεια των μαθημάτων με τους μαθητές της Γ’ Λυκείου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εμψύχωση του μαθητή/ υποψηφίου, στην συχνή επιβράβευσή του και στην δημιουργία ενός ήρεμου και φιλικού κλίματος στο μάθημα, μέσα στο οποίο ο υποψήφιος θα μπορέσει χωρίς άγχος να απορροφήσει όλη την απαραίτητη γνώση που θα τον οδηγήσει στην σίγουρη επιτυχία του στο ΑΟΘ στις Πανελλήνιες.

* Economista Success Tip:

Για να απογειώσεις την απόδοσή σου στις Πανελλήνιες, συνδύασε τα μαθήματα ΑΟΘ, με την Συμβουλευτική Εξετάσεων-Coaching.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!

Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ