ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ | ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Οι φοιτητικές εργασίες που εκπονούνται ή διορθώνονται σε προπτυχιακό & μεταπτυχιακό επίπεδο, αποτελούν οι:

  • Εργασίες Eξαμήνου,
  • Πτυχιακές Εργασίες και
  • Διπλωματικές Εργασίες.

 

Οι φοιτητικές εργασίες που αναλαμβάνω χαρακτηρίζονται από Αξιοπιστία, Υψηλή Ποιότητα και Μοναδικότητα.

 

Η πολυετής εξειδίκευσή μου στο αντικείμενο των Οικονομικών, η πάντα άριστη βαθμολογία μου στις σπουδές μου – σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο- καθώς και έμφασή μου στην λεπτομέρεια και στο τέλειο αποτέλεσμα μιας φοιτητικής εργασίας, έχουν δημιουργήσει ένα άριστο πλέγμα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, μαθημάτων και εργασιών.

Η κάθε εργασία στην οποία δρω επικουρικά ως προς την διόρθωση ή αρωγή στην συγγραφή της, λαμβάνει υψηλή βαθμολόγηση και δεν αποτελεί προϊόν λογοκλοπής ή αντιγραφής.

⚫ Η εκάστοτε φοιτητική εργασία εξαμήνου αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα των σπουδών ενός προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού διπλώματος και γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των θεμάτων, στην εκπόνησή της, στη συγγραφή του κειμένου, στην παρουσίασή της, καθώς και στην ορθή αξιολόγησή της.

Οι πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες για τις οποίες παρέχω την βοήθειά μου, διαθέτουν ουσιαστικό κύρος, λεπτομερή έλεγχο πριν την παράδοσή τους, συνεισφέρουν στην επιστημονική βιβλιογραφία, και είναι άξιες να δημοσιευτούν μετέπειτα σε επιστημονικά περιοδικά ως papers.

Εν κατακλείδι, αξίζει να αναφερθεί πως δίνεται η δέουσα σημασία στην δομή, τον σκελετό, την μορφοποίηση, την σύνταξη, και την παρουσίαση της εργασίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ