ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ | ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον οικονομικό τομέα και διοίκησης, διαθέτω μια εξειδικευμένη – πολυετή εμπειρία και άνεση στην διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε φοιτητές οικονομικών σχολών, τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το εκάστοτε μάθημα είναι πλήρως εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο, στις ανάγκες, στόχους και προσωπικότητα του προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού φοιτητή/ φοιτήτριας. Ακόμη, καλύπτονται όλα τα κενά και απορίες του υποψηφίου, μέσα στο μάθημα, σε ένα κλίμα πολύ προσιτό, όπου με υπομονή, επιμονή και έμφαση στην λεπτομέρεια, ο υποψήφιος/-α πετυχαίνει τον στόχο του/της.

Καταληκτικά, ο υποψήφιος/-α μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος μαθημάτων του οικονομικού πεδίου, όπως η Μικροοικονομία, η Μακροοικονομία, το Management, το Marketing, η Στρατηγική Management, η Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, το αθλητικό management, η διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και πολλά ακόμη μαθήματα που αφορούν τα Οικονομικά, την Διοίκηση και το Μάρκετινγκ οποιασδήποτε επιστήμης (πχ τουρισμός, αθλητισμός, κ.ο.κ.).

* Economista Success Tip:

Για να απογειώσεις τον Μέσο Όρο του πτυχίου ή μεταπτυχιακού σου, συνδύασε τα μαθήματα Οικονομικών, με την άριστη Εκπόνηση της Φοιτητικής σου Εργασίας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ