ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
/COACHING

ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ

 

Αυτή η premium υπηρεσία περιλαμβάνει την θωράκιση, την ενθάρρυνση & την εμψύχωση του υποψηφίου:

Μαθητή απέναντι στις Πανελλήνιες ή,

Φοιτητή για τις εξαμηνιαίες εξετάσεις του Πανεπιστημίου του.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην επιβράβευση της προσπάθειας του μαθητή/ φοιτητή για την προετοιμασία του στις επικείμενες εξετάσεις και της τόνωσης της αυτοπεποίθησής του.

Στο Coaching έπειτα από αναλυτική συζήτηση με τον υποψήφιο, δημιουργώ μια καρτέλα S-W (δυνατών & αδύναμων σημείων) για εκείνον ή εκείνη. Έπειτα, κατόπιν ανάλυσής μου τον ενημερώνω και συγχαίρω για τα δυνατά του σημεία και ικανότητες. Όσον αφορά τα αδύναμα κομμάτια του που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην επιτυχία του στις εξετάσεις, αφού τα συζητήσουμε, προτείνω σε εκείνον/-η εφικτές, άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για να μετριάσουμε τις αδυναμίες του/της και να τις μετατρέψουμε σε δυνάμεις.

 

Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουν την αύξηση της αυτοπεποίθησης του μαθητή ή φοιτητή, την δημιουργία ενός αισιόδοξου και ενδυναμωμένου τρόπου σκέψης και την απόλαυση από πλευράς του της όλης διαδικασίας της προετοιμασίας του για τις εξετάσεις.

Έτσι εξασφαλίζεται πλήρως η επιτυχία του στο μάθημα που θα εξεταστεί στις τελικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου του ή των Πανελληνίων.

 

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μου;

Ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον οικονομικό τομέα & διοίκησης, διαθέτω μια εξειδικευμένη – πολυετή εμπειρία τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και επαγγελματικό τομέα των Οικονομικών Επιστημών.

Τις παραπάνω σπουδές και επαγγελματική μου εμπειρία, τις έχω εμπλουτίσει με μια πληθώρα συνεδρίων, σεμιναρίων και πιστοποιήσεων για ζητήματα όπως τα: crisis management (διαχείριση κρίσεων), time management (διαχείριση χρόνου), θέματα ηγεσίας, τεχνικές αύξησης απόδοσης και επίδοσης μαθητών και φοιτητών, και στρατηγικές management και marketing.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγάλη μου μεταδοτικότητα, την αγάπη μου για αυτό που κάνω, την συνεχή υποστήριξη των μαθητών και φοιτητών μου, και τα υψηλά αποτελέσματα που εκείνοι φέρουν, με καθιστούν το πλέον κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την συμβουλευτική/ coaching ενός μαθητή ή φοιτητή.

STUDENT LOVE

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ