ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΟΘ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Οι περισσότεροι μαθητές που έχουν επιλέξει το Επιστημονικό Πεδίο των σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, ξεκινούν από την Β’ Λυκείου να προετοιμάζονται για το μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας της Γ’ Λυκείου στο οποίο θα εξεταστούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.


⚫ Γιατί να ξεκινήσω μαθήματα στο ΑΟΘ από την Β’ Λυκείου;

Αν και το ΑΟΘ αποτελεί μάθημα επιλογής, έχει υψηλό συντελεστή βαθμολόγησης και με σωστή καθοδήγηση ο υποψήφιος μπορεί να γράψει άριστα, ανεβάζοντας τον μέσο όρο του και πετυχαίνοντας στην σχολή που επιθυμεί. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά η προετοιμασία του μαθητή από την Β’ Λυκείου, καθώς θα έχει έναν ολόκληρο χρόνο παραπάνω στην διάθεσή του για να επεξεργαστεί την ύλη, να την κατανοήσει με άνεση χρόνου δίχως πίεση και τέλος να εστιάσει στις λεπτομέρειες στην Γ΄ Λυκείου ώστε να αριστεύσει στο ΑΟΘ.

Ως οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων στον οικονομικό τομέα και διοίκησης, διαθέτω μια εξειδικευμένη – πολυετή εμπειρία και άνεση στην διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γ’ Λυκείου – υποψήφιους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Το εκάστοτε μάθημα είναι πλήρως εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες, τους στόχους και την προσωπικότητα του/της υποψήφιου Πανελληνίων. Ακόμη, καλύπτονται όλα τα κενά και απορίες του μαθητή/-τριας, μέσα στο μάθημα, σε ένα κλίμα πολύ προσιτό.

Η υπομονή, η επιμονή και η έμφαση στην λεπτομέρεια, αποτελούν τις συνιστώσες του μαθήματος όπου ο υποψήφιος/-α πετυχαίνει τον στόχο του/της, αριστεύοντας στο μάθημα ΑΟΘ στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

⚫ Τα μαθήματα προετοιμασίας ΑΟΘ στην Β’ Λυκείου, έχουν αποδειχθεί τα τελευταία έτη η νούμερο 1 επιλογή των αριστευσάντων μαθητών στο ΑΟΘ στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

⚫ Τέλος, μην ξεχνάμε πως ”Amat Victoria Curam”, δηλαδή πως ”Η Νίκη Αγαπά την Προετοιμασία”!

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

5/5
Διακρίνεται από υπευθυνότητα, συνέπεια, υψηλό ήθος. Δεδομένων των εντατικών μαθημάτων που κάναμε σε λίγο χρόνο, κατάφερα να διαπρέψω στις εξετάσεις στα μαθήματα οικονομικών του πανεπιστημίου! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Βάνα Νάση
Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Υπάρχει οργάνωση , μεταδοτικότητα, συνέπεια! Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τα μαθήματα!
Την προτείνω ανεπιφύλακτα! 👌
Γιώτα Ηλία
Manager
Εξαιρετική επαγγελματίας με τρομερή μεταδοτικότητα και άριστη γνώση του αντικειμένου.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!
Λίνα Μαγουλά
Υποψήφια Διδάκτωρ